Hopp til innholdet

Vi er tett på!

Bjugn Sparebank er lokalbanken som er modig, solid og stor nok til at vi kan gi deg alle vanlige banktjenester, men samtidig liten nok til at du som er vår kunde blir kjent med oss. Sammen skaper vi økonomisk trygghet!

Vi jobber for å skape gode kundeopplevelser, der du som kunde står i sentrum. Vi ønsker å være tett på uansett hvor du er i livet – og uansett hvor du befinner deg i verden.

Hos oss får du din egen rådgiver du kan treffe på kontoret vårt i Bjugn, på telefonen fra sofakroken eller via e-post fra andre siden av verden.

Nettbanken er åpen døgnet rundt og gir deg god oversikt og mulighet til å styre din daglige økonomi på egen hånd.

Vi er her når du stolt tømmer sparegrisen, når du lurer på om du skal sette konfirmasjonspengene på BSU eller skal kjøpe ny mobil. Når du trenger lån for å kjøpe din første bolig, skal forsikre det du er glad i, eller prøver å få oversikt over pensjonen din.

Ønsker du å snakke med oss om lån, forsikring, pensjon eller sparing, hjelper vi deg med bankløsninger som passer din livssituasjon. Bare snakk med oss!

Vi er sertifiserte og stolte av det

Siden 2018 har vi vært sertifisert miljøfyrtårn og gjennom dette har vi forpliktet oss til å gjennomføre konkrete tiltak for å redusere vår miljøbelastning og fremme bærekraftige praksiser.

Informasjon om banken

Mandag - fredag: 09:00 - 15:00
Lørdag - Søndag: stengt

Besøksadresse
Alf Nebbs gate 4
7160 Bjugn

Postadresse
Postboks 232
7159 Bjugn

Telefonnummer
+47 72 51 66 00

Telefaksnummer
72 51 66 01

E-post
post@bjugn-sparebank.no

SWIFT:
Motta penger i euro, dkk, sek: BJUGNO21
Fra andre land: DNBANOKK