Hopp til innholdet
Et ungt par bærer flyttelass ut av en bil. Kvinnen smiler mens hun holder en pappeske, og mannen bærer en potteplante. De ser ut til å være midt i en flytteprosess i et boligområde.
Eika Forsikring og Fremtind Forsikring slår seg sammen og blir til Fremtind Forsikring. Foto: Fremtind

Finanstilsynet godkjenner sammenslåingen av Eika Forsikring og Fremtind Forsikring

Finanstilsynet har godkjent sammenslåingen av Eika Forsikring og Fremtind Forsikring. Vi forventer at fusjonen gjennomføres 1. oktober 2024.

– Dette er en merkedag for oss, og vi gleder oss til vi kan slå kreftene våre sammen. Planleggingen for fusjonen går etter planen, og vi kan nå mobilisere med full kraft i begge organisasjoner. Vi vil med dette forsterke posisjonen til «forsikring i bank»-konseptet, sier konsernsjef Hege Toft Karlsen i Fremtind.
Hege Toft Karlsen tok nylig over som ny konserndirektør i Fremtind. Foto: Fremtind.

Hva betyr dette for deg som er forsikret hos oss?

For deg som kunde blir det aller meste som før. Det du vil merke av endring, er at navnet på fakturaen bytter til Fremtind Forsikring etter 1. oktober. Du trenger ikke å foreta seg noe selv.

Forsikringene vil fortsette å løpe som avtalt, og du kan kjøpe forsikring på samme måte som før. Du kan ta kontakt med oss og rådgiveren din slik du er vant til, logge inn på samme sted for å se forsikringene dine og melde skader her på nettsiden vår.

Du kan lese hele pressemeldingen her.

Lurer du på noe?

Her finner du spørsmål og svar om fusjonen.