Hopp til innholdet
Liten jente i stripet kjole og stråhatt smiler mens hun holder en iskrem på stranden.
Det er de små øyeblikkene som teller mest.
Kredittkort

Gode tips for en tryggere sommeropplevelse

Tiden er inne for å pakke kofferten og nyte sommerferien. Uansett om du skal ha Norgesferie eller ta en tur til sydlige strøk, anbefaler vi at du tar med ditt Eika Kredittkort.

Reiseopplevelser i verdensklasse

Som turist i eget land har Norge mye å tilby, og mulighetene er mange til å få en uforglemmelig Norgesferie. Skulle du heller ønske deg en tur til Syden, så har du store deler av verden å velge blant. Husk å betale for reisen med vårt kredittkort som sikrer deg en trygg og bekymringsfri ferie.

Inkludert reise- og avbestillingsforsikring

Betal minst halvparten av reisekostnadene med kredittkortet fra oss, og få inkludert reise- og avbestillingsforsikring. Dette gjelder reiser både i Norge og utenlands. Forsikringen dekker tapet ditt om du blir syk eller får frastjålet verdisaker i ferien. Den gjelder også ved forsinkelser i forbindelse med flyreiser, selv når turen tar knapt en times tid mellom Bergen og Oslo.

Bankens penger – ikke dine

Når du bruker kredittkortet fra oss, bruker du i praksis bankens penger. Så hvis kortinformasjonen ditt kommer på avveie og blir brukt av uvedkommende, er det bankens penger som står på spill, ikke dine egne. Dette gir en ekstra sikkerhet, enten du er hjemme eller på reise.

Nyt sommeren uten bekymringer

Uansett hva dine planer for sommeren er, sørg for at du nyter tiden uten bekymringer. Planlegg reisen din godt, og bruk kredittkortet ditt for en trygg og komfortabel ferie.