Bærekraft i Bjugn Sparebank

Bærekraft i Bjugn Sparebank

I over 130 år har Bjugn Sparebank vært opptatt av av å støtte og utvikle vårt lokalsamfunn. Nye tider gir oss nye impulser og vi er nå enda mer bevisst på vår rolle som en positiv kilde til fokuset på bærekraftig utvikling og det å finne løsninger som fungerer nå og i fremtiden.Sammen gjør vi bærekraft konkret og lønnsomt

Bærekraft er å gi samme muligheter

Endringer i miljø, klima, økonomi og sosiale forskjeller påvirker oss alle - hver eneste dag. Bærekraft handler om å gi fremtidige generasjoner samme mulighet som oss. Små skritt i riktig retning – hver eneste dag. 
 

Grønne billån for grønn fremtid

Hvis du velger en bil som er miljøvennlig, kan vi tilby deg grønt billån. Dette er ett lån med vår beste rente og lavere etableringsgebyr.

Bra for miljøet og bra for våre kunder.

Redegjørelse etter åpenhetsloven

Styret i Bjugn Sparebank har besluttet følgende redegjørelse etter åpenhetsloven (PDF)
(Klikk for å åpne dokument)

Åpenhet i Bjugn Sparebank

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli 2022. Loven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmenheten tilgang til informasjon.
miljofyrtarn

Sertifiserte og stolte av det

Siden 2018 har vi vært sertifisert miljøfyrtårn og gjennom dette har vi forpliktet oss til å gjennomføre konkrete tiltak for å redusere vår miljøbelastning og fremme bærekraftige praksiser.