Petter Northug

Petter Northug har hatt en formidabel idrettskarriere og ble fort et navn vi alle kjenner til. Torsdag kommer han til Bjugn Kulturhus

 

Ole Martin Løfsnæs

Ole Martin Løfsnæs er i dag daglig leder av Bjørøya AS, som er et familieeid oppdrettsselskap i Flatanger. Ole Martin har vært involvert i bedriften fra meget ung alder, tett på den operative delen av virksomheten. Han har på et vis utviklet sin kompetanse om lakseoppdrett gjennom størstedelen av sitt unge liv. Før han overtok som daglig leder i Bjørøya AS i 2021, var han sentral i utviklingen av Namdal Rensefisk AS (oppdrett av rognkjeks), først som biologisk ansvarlig/produksjonsleder og deretter som daglig leder.

 

Ivar Koteng

Ivar Koteng har drevet næringsvirksomhet i Trondheim siden 1978. Først som entreprenør og siden 1985 med næringseiendom. Eiendomsvirksomheten drives i Norge og Estland.

I 2010 ble virksomheten utvidet med Koteng Bolig, som bygger boliger i Trondheim for salg. Ivar har i tillegg hatt flere verv og som mange av oss kjenner til senest som styreleder i RBK.

I Bjugn Kulturhus vil Ivar fortelle om utviklingen i blåskjellnæringa på Fosen gjennom sitt engasjement i Norgeskjell AS, et selskap som i dag leverer produktene sine til norske og utenlandske markeder.

 

Frank Norvik

Engasjert og entusiastisk gründer, eier, bedriftsleder, politiker og innovatør som alltid søker utvikling.

Daglig leder og eier i mote/tekstilselskapet Frost 654 moh AS og datterselskaper, tidligere gründer av Retro i Trondheim, tidligere direktør i Destinasjon Røros og daglig leder i Røros F&B Group (bl.a Røros Bryggeri).

 

Alexander Borge Grøntvedt

Alexander Borge Grøntvedt er COO i Grøntvedt Pelagic AS. Han er den neste- og syvende generasjon i den stolte bedriftshistorien til Grøntvedt-familien.

På næringskonferansen i Bjugn Kulturhus på torsdag vil Alexander fortelle litt om historien, der nytenkningen har vært sentral helt fra starten i 1830, via industrialiseringen tidlig på 80-tallet, og frem til dagens virksomhet. Dette gjør at vi som konsumenter i fremtiden blant annet vil drikke silda i tillegg til å spise den på tradisjonelt vis. Vi gleder oss til foredraget 😊

 

Geir Johan Grande

Geir Johan Grande er eier og daglig leder i Grande Sjømat AS, tidligere kjent som Grande Fiskerute AS – en høykvalitetsleverandør innenfor sjømatnæringen 🐟

Geir Johan er 4. generasjons driver av selskapet og vil på næringskonferansen i Bjugn Kulturhus ta oss gjennom historien, omstillingsprosesser, kjærligheten til næringen, ambisjoner og visjoner.

 

Silje Landevåg

Våge, vinne & vokse!💪

Silje er gründer av Get Inspired og investeringsselskapet Do it with passion. Hun er en skikkelig kremmer, med stor lidenskap for markedsføring og verdiskaping. Nå kommer hun til Bjugn for å inspirere oss med sine beste fremgangstips!