Nå er mobilbanken blitt enklere å bruke for deg. Vi har fjernet menyen og erstattet den med fire hovedinnganger i toppen.

De fire hovedinngangene er:

Oversikt – Dette er åpningssiden i mobilbanken og viser saldo på kontoene dine. Her ser du også dine kredittkort og hvor mye kreditt du har igjen.

Betale – Her går du for å betale, overføre penger mellom kontoene dine og sende penger med SnapCash. I tillegg får du oversikt over eFakturaer og betalinger som skal godkjennes. Å godkjenne  eFaktura og overføre mellom kontoer kan du fortsatt gjøre med drag’n’drop.

Kontakt oss-  Her finner du kontaktinformasjon til vårt kundesenter og til din rådgiver i banken. Har du behov for å sperre kortene dine gjøres dette her.

Produkter – Her får du oversikt over dine lån, forsikringer og fond og du kan kjøpe produktene. Forsikringskort, veihjelp og korttjenester finner du også her.

 

Ny funksjonalitet

Du kan nå riste på telefonen for å logge ut. Ganske gøy synes vi!

Du får oversikt over dine betalingsavtaler; eFaktura, faste betalinger og overføringer i mobilbanken. eFaktura, betalinger som må godkjennes og SnapCash-betalinger får du varsel om både i hovedinngangen i toppen og i hvert element på betalingssiden

Du kan også velge å se siste transaksjoner på dine mest brukte kontoer på åpningssiden.


Husk å oppdatere mobilen din for å få nye endringer!

App til Android kan lastes ned HER

App til iPhone kan lastes ned HER