Alle biler som kjører på norske veier må være forsikret, sånn er det bare. Det er en trygghet for alle i trafikken dersom uhellet først skulle være ute. Skulle du mangle forsikring og det smeller, kan det koste deg svært dyrt.

50% startbonus
Bjugn Sparebank tilbyr deg som er ung, fersk sjåfør en ekstra gunstig bilforsikring.

For det første gir vi deg 50% startbonus når du er førstegangseier av privat bil. Jo høyere bonus du opparbeider deg, altså ved å kjøre skadefritt, dess lavere pris på forsikringen får du videre.

Penger tilbake
En annen fordel du som ungdom får hos oss, er at vi tilbakebetaler 5000 kroner dersom du har kjøpt bilforsikring hos oss før fylte 23 år, 
og deretter kjører skadefritt i fem år. Det er en velfortjent premie for dem som klarer det, men også verdi-𠊏ullt for alle som ferdes i trafikken.

Vi håper denne ekstra belønningen kan være en gulrot for unge mennesker som velger å plassere sin bilforsikring hos oss, og at dette både oppmuntrer til og fører til aktsom kjøring med sikkerheten i førersetet. Vi i banken er også opptatt av trafikksikkerhet og vi har ingen å miste.

Heldigvis har vi mange flinke sjåfører som allerede har fått tilbake 5000 kroner etter å ha kjørt bil i fem år uten skade. Det er vi stolte av – og det er penger vi 
gladelig deler ut.

---

Flere interessante artikler kan du lese i vårt nye magasin "Tett på".