En selvstendig og solid bank

Bjugn Sparebank har vært en selvstendig bank siden Bjugn ble egen kommune i 1888, og vi har helt siden den gang lagt stor vekt på personlig kontakt og service. Vi er her for å hjelpe våre kunder til å finne de beste finansielle løsningene med utgangspunkt i deres situasjon. På vårt hovedkontor i Botngård sentrum i Bjugn kommune er vi en engasjert gjeng med medarbeidere som gleder oss til å inkludere flere ansatte i vårt arbeidsmiljø.

 

Vi leter etter deg som tør å tenke annerledes!

Er du en modig person som tør å tenke kreativt og annerledes, er initiativrik og har tro på egne ideer? Da er det nettopp deg vi leter etter! Vi i Bjugn Sparebank vil styrke vår markedsposisjon, og med oss på laget trenger vi flere nytenkende hoder. I tillegg til dette tror vi de rette personene har en bachelorgrad eller relevant erfaring innen økonomi, samt liker en utfordring. I jobben som kunderådgiver hos oss vil du møte både spennende og utfordrende oppgaver som krever at man er utadvendt og positivt innstilt. Du må være mål- og resultatorientert, samt trives med salgsarbeid og relasjonsbygging.

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over, og samtidig er en glad person med interesse for privatøkonomi, ønsker vi å høre fra nettopp deg! Fristen for å søke på stillingene er Mandag 23. Oktober.

 

Trykk her for søknadsinformasjon!

Vi gleder oss til å høre fra deg!